Wereldwijd

Wereldwijd

Bruder expeditie trailers. Australisch gemaakt wereldwijd gedreven. De Bruder Expedition Caravans over de hele wereld.

Lees meer
Het nieuwe EXP6 MK2-model

Het nieuwe EXP6 MK2-model

Dit Bruder EXP6 mk2-model omvat belangrijke upgrades voor de elektrische, zonne-energie, heeft een optie om te kiezen tussen twee kastenkleuren en ziet de keuken bewegen om alles toegankelijk te maken van zowel de binnen- als de buitenkant van de trailer.

Lees meer
EXP6-video

EXP6-video

Het zijn de passie, innovatie en gepatenteerde ontwerpen die de Bruder EXP6-trailer vanaf de basis uniek maken.

IIn elke klimaat, in regen, wind, sneeuw of verzengende hitte, de binnenruimte biedt door haar maximale isolatie altijd een prettig klimaat.

Lees meer
Trailer Interieur

Trailer Interieur

In elke klimaat, in regen, wind, sneeuw of verzengende hitte, de binnenruimte biedt door haar maximale isolatie altijd een prettig klimaat.

Lees meer
Bruder EXP6 GT

Bruder EXP6 GT

Het EXP6 GT model is ontworpen om uw comfort te verhogen door de toevoeging van een harde top dak en meer opbergruimte. De tweeling zus van de EXP6 GT, de EXP6, heeft een lift top dak met geautomatiseerde electrische bediening. Exterieur kan worden aangepast aan uw behoeften.

Lees meer
Bruder EXP-4

Bruder EXP-4

De Bruder EXP4 is de eerste van de nieuwe lichting performance trailers. De vakkundigheid van het ontwerp van de EXP4 vertaald zich in het gemak van het comfortabel off road reizen en kamperen. Het zijn de resultaten van Burder’s ontwikkelingsstrategie waarbij innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak en luxe de meest belangrijke pilaren zijn. Met andere worden de EXP4 presteert beter zodat de reiziger minder hoeft te doen.

Lees meer
Slepen EXP6

Slepen EXP6

Trekprestaties staan voorop, daarom ontwerpen we bij Bruder aanhangwagens die passen bij het trekvoertuig. We testen de EXP-6 met een breed scala aan trekvoertuigen, door middel van simulatie en praktijktesten. We kijken naar de specificaties van trekvoertuigen zoals afmetingen, draaicirkel

Lees meer

Bruder Nieuws

Bruder ontwikkeld high end expeditie en off road gereedschap, trailers en caravans. Onze nieuwe EXP expeditie trailers zijn een goed voorbeeld van wat wij, op basis van onze expertise, toewijding en innovatiekracht kunnen ontwikkelen. Met trots gemaakt in Australië en wereldwijd geleverd.

Op deze pagina’s publiceren wij onze laatste innovaties waarmee wij u op de hoogte houden van onze product ontwikkelingen.

Bruder EXP-4 de vernieuwende expeditie trailers

Bruder EXP-6 Keuken

Bruder designed veringssystem

De EXP6

Foto door Toby Bosschieter Bruder

Klaar voor vertrek?