EXP6 video

EXP6 video

Het zijn onze passie, innovatie en de gepatenteerde ontwerpen die de Bruder EXP6-trailer uniek maken.
Het is onze opdracht om het reizen en ontdekken met de Bruder expeditie trailers gemakkelijk en comfortable te maken.

Lees meer
Trailer Interior

Trailer Interior

Absoluut comfort in alle omstandigheden. Of je nu reist in ijzige kou of extreme hitte het interieur van de EXP trailers biedt onder alle omstandigheden comfort.

Lees meer
Bruder EXP6 GT

Bruder EXP6 GT

Met de EXP6 GT model is het comfort van de EXP6 verder geoptimaliseerd door het toevoegen een hard top dak. De EXP6 heeft een automatisch uitklapbaar soft top dak. Het exterieur en het interieur zijn, om u te dienen, even subliem als de EXP6.

Lees meer
Bruder EXP4

Bruder EXP4

De Bruder EXP4 is de eerste van de nieuwe lichting performance trailers. De vakkundigheid van het ontwerp van de EXP4 vertaald zich in het gemak van het comfortabel off road reizen en kamperen. Het zijn de resultaten van Burder’s ontwikkelingsstrategie waarbij innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak en luxe de meest belangrijke pilaren zijn. Met andere worden de EXP4 presteert beter zodat de reiziger minder hoeft te doen.

Lees meer
EXP rijden

EXP rijden

De trek prestaties van de trailers zijn van het grootste belang, dus bij Bruder ontwerpen we trailers om één geheel te vormen met het trekkende voertuig. We testen de EXP-6 met een breed scala aan trekvoertuigen, met behulp van simulatie en praktijktesten. We kijken naar de specificaties van voertuigen, zoals afmetingen, draaicirkel

Lees meer

Bruder Nieuws

Bruder ontwikkeld high end expeditie en off road gereedschap, trailers en caravans. Onze nieuwe EXP expeditie trailers zijn een goed voorbeeld van wat wij, op basis van onze expertise, toewijding en innovatiekracht kunnen ontwikkelen. Met trots gemaakt in Australië en wereldwijd geleverd.

Op deze pagina’s publiceren wij onze laatste innovaties waarmee wij u op de hoogte houden van onze product ontwikkelingen.

Bruder EXP-4 de vernieuwende expeditie trailers

Bruder EXP-6 Keuken

Bruder designed veringssystem

De EXP6

Foto door Toby Bosschieter Bruder

Klaar voor vertrek?