EXP4

Bruder Expeditie Trailers

 

 

 

 

De EXP4 maakt kampeeravonturen gemakkelijk, heel gemakkelijk. Geen set-up, geen pack-up en direct waterpas.

 

Nieuwe lichting performance trailer

Klaar om te ontsnappen?

De Bruder EXP4 vangt hobbels, golvingen en golvingen op als geen andere offroad-trailer. De Bruder-ophanging zorgt voor een ware revolutie in offroad-reizen en kamperen; De EXP4 kan niet alleen oneffen terrein egaliseren voor kamperen, maar ook steile zijhellingen tegengaan tijdens offroad-rijden. Voor een perfecte sleepbalans kan de ophanging ook de rijhoogte kalibreren voor een breed scala aan trekvoertuigen.

De EXP4 doet meer, zodat u minder kunt doen.

Maak off road reizen en kamperen gemakkelijk.

De vakkundigheid van het ontwerp van de EXP4 vertaald zich in het gemak van het comfortabel off road reizen en kamperen. Geen opstelling, geen inpakken, en het is niet nodig om in het kamp waterpas te zetten. Met andere woorden, de EXP4 doet meer, zodat u minder kunt doen.

Minder moeite bij het opzetten. Gewoon stoppen, met een druk op de knop waterpas stellen en direct gebruiken. Een enorme veerweg van 30 cm kan de EXP4 vrijwel onmiddellijk waterpas zetten.

Minder moeite met het gebruik van de buiten keuken. Open de automatische klep en start direct met koken onder de beschermde overkapping.

Minder doen is een slaapgedeelte van 1,82 meter bij 2,17 meter lang, vlak en altijd klaar voor gebruik – geen installatie of inpakken vereist.

Minder zorgen is het trekken met het vertrouwen dat de EXP4 ontwerpen is zijn trekprestaties.

En met al die gemakken is het ontdekken, reizen, en genieten.

De EXP4 is een nieuw soort prestatietrailer. Het is ontworpen en gebouwd om als geen ander over golvend terrein te reizen.

Natuurlijke capaciteiten

Een goed ontworpen trailer legt het trekkende voertuig niet aan banden maar bevorderd juist de prestaties. De EXP4 slingert, hobbelt, schokt of stuitert niet off-road, en ook niet bij zeer hoge snelheden op het asfalt – het biedt echt de ultieme sleepervaring.

Interieur

Binnen is het slaapgedeelte 1,82 meter bij 2,17 meter lang, met voldoende zitruimte (1,2 meter). Er is ruimte voor jonge kinderen op een bed van 1 meter bij 1,8 meter dat het hoofdbed niet hindert. Een zeer goede inrichting met USB oplaadpunten, led verlichting en zeer ruime bergruimte en hangkast.

De uitgekiende keuek biedt alle functionaliteiten. Het is de volledige breedte en hoogte van de EXP4 carrosserie en de achterdeur fungeert ook als bescherming tegen regen of zon wanneer deze open is. Er is een 60 L koelkast en de type kookplaat kan naar wens van de klant worden ginstaleerd. Er kan uit gas, diesel of inductie kookplaten worden gekozen. Er zijn geen uitschuifbare onderdelen in de EXP4, dus als het tijd is om te vertrekken, sluit u de deur en bent u klaar.

De carrosseriecel van de EXP4 heeft een R-waarde van meer dan 5,1 en is daarmee de meest geïsoleerde aanhanger in zijn klasse. Zelfs de belangrijkste drinkwatervoorzieningen en alle leidingen worden in de EXP4-carrosseriecel gehouden, niet aan de buitenkant op het chassis. Dit betekent dat kostbare watervoorraden beter beschermd zijn tegen off-road schade en bevriezing in extreme klimaten voorkomen.

Het EXP4-lichaam maakt gebruik van een epoxygebonden composiet met gesloten cellen, dat beter geïsoleerd is en 20% meer treksterkte heeft dan veelgebruikte polyesterverbindingen. In tegenstelling tot zoveel “composiet” trailers die sandwichpanelen van aluminiumschuim of honingraatkernpanelen gebruiken, zijn onze constructiemethoden zowel sterker als beter geïsoleerd. Onze composietconstructie verbetert de isolatie door te voorkomen dat paden voor warmte of ijs naar het interieur migreren. Simpel gezegd, geen enkele andere fabrikant van campertrailers komt overeen met de volledig ontwikkelde specificaties en mogelijkheden van de EXP4.

Uw EXP4 aanvragen

Bruder EXP6 GT hard top dak

Bekijk Bruder EXP6 in al haar glorie, buitenkeuken

Onze gepatenteerde trailer, chassis & ophanging

Bruder EXP4

Foto Bruder

Contact