EXP6 GT
Bruder EXPeditie Trailers
GT
MAART, 2019
De Bruder EXP6 GT
Van Austrailië Cape York, Kimbertley en de afgelegen woestijnen, de zandduinen in de Verenigde Arabische Emiraten, de natuurgebieden Afrika, de bergen in Amerika, tot en met de diversiteit in Europa, de EXP6 GT is met trots geproduceerd in Australië en wereldwijd ingezet.
Het in 2018 ontwikkelde EXP6 GT model is ontwikkeld om het comfort te verhogen door toevoeging van een hard top dak.Haar tweeling zuster de EXP6 heeft een soft top dak dat elektrisch open gaat. Het exterieur kan net als bij onze andere trailers op maat en naar wens gespecificeerd en aangekleed worden. Het interieur is door het dichte hogere dak ruimtelijker en groter en biedt meer opbergruimte. Alle andere bijzondere specificaties zijn gelijk aan die van het EXP6 model en bieden de zelfde uitstekende functionaliteit en optimale uitrusting.
De EXP6-GT
Foto Toby Bosschieter Bruder
Het rijgedrag en de trek-prestaties zijn evengoed optimaal. Wij hebben trailers ontwikkeld die een eenheid vormen met het trekkende voertuig. Uitgebreid getest met de meest populaire 4×4 voertuigen door simulatie en praktijktesten. Wij hebben de specificaties van de auto;s onderzocht zoals gewicht, draaicirkel, maximale waad-diepte, spoorbreedte en afmetingen en onze ontwerp in instellingsmogelijkheden daarop aangepast.
De rij- en trekprestaties zijn belangrijk, daarom ontwerpen wij trailers die één geheel vormen met het trekkende voertuig.
We hebben hard gewerkt om een expeditie trailer to ontwikkelen die geen balast zijn voor het trekkende voertuig. De spoorbreedte van de EXP en de vering hoogte kunnen worden aangepast op de meest populaire trek auto’s waardoor de prestaties van het voertuig optimaal worden op alle ondergronden.  Ons ontwerp met 4 wielen verbetert ook de trekprestaties door meer draagvermogen en een betere verdeling te bieden in vergelijking met één assige trailers.
Het  EXP6-GT Interieur
Foto Bruder
EXP6 GT keuken
Foto Bruder
De omgvang van de EXP trailers zijn geen enkele belemmering. Ze zijn ontworpen om een optimale wendbaarheid te leveren. Het unieke onderstel met de individueel instelbare wielhoogte biedt de mogelijkheid om stijle kanten van de ondergrond te balanceren, zelfs tijdens het rijden. Overhangende takken kunnen worden ontweken door het eenzijdig verlagen van de vering. De EXP trailers zijn uiterst wendbaar en kunnen zich in de zeer kleine ruimte manouvreren.
Bruder EXP4 de nieuwe Expeditie Performance Trailer
Bekijke de EXP6 in volle glorie
Het gepatenteerde Chassis en Veringsysteem
The EXP6
Foto Toby Bosschieter Brüder

Klaar voor vertrek?