Handtekening EXP-6 Mk2

KLAAR VOOR RELEASE

De handtekening EXP6 expeditie trailer

Bruder is nieuw EXP6 expeditietrailer staat op het punt de weg op te gaan met een reeks upgrades en nieuwe functies. De EXP6: Mk 2 is klaar voor release en zit boordevol insluitsels en innovaties die zijn ontworpen om een nieuw niveau van eersteklas comfort en mogelijkheden te bieden.

Efficiëntie is de sleutel met een geheel nieuw elektrisch en zonnestelsel dat over de hele linie meer vermogen en een betere functie levert.

Het Garmin-besturingssysteem, waarbij elk aspect van de trailer wordt bediend vanaf een handig touchpad, is ook geüpgraded om een meer gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. De Mk 2 heeft een opnieuw ontworpen keuken waar opslag, spoelbak en dubbele inductiekookplaat gemakkelijk toegankelijk zijn van zowel binnen als buiten de trailer.

“Er zijn omgevingen en tijden waarin mensen dingen volledig van binnenuit willen doen in plaats van van buitenaf, dus door de keuken naar achteren te verplaatsen, hebben we de toegang van binnenuit net zo gemakkelijk gemaakt als van buitenaf – waardoor de EXP-6 Mk 2 geschikt voor wereldwijde reizen in alle seizoenen.” – Toby Bosschieter, medeoprichter van Bruder

Het slaapkamergedeelte wordt ook geleverd met extra opbergvakken en het interieur kan worden aangepast in een grijs of wit kleurenpalet. de vernieuwde EXP6 Mk2 wordt geleverd in PT- en GT-modellen. De PT heeft een elektronisch geregeld hefdak dat wordt bediend vanaf het draagbare touchpad en de GT heeft een hoger vast dak.

 

Alle seizoenen trailer

“Er zijn omgevingen en tijden waarin mensen dingen volledig van binnenuit willen doen in plaats van van buitenaf, dus door de keuken naar achteren te verplaatsen, hebben we de toegang van binnenuit net zo gemakkelijk gemaakt als van buitenaf – waardoor de EXP6 Mk 2 geschikt is voor wereldwijde reizen in alle seizoenen.”

– Toby Bosschieter, medeoprichter van Bruder

Dit model

Dit model omvat belangrijke upgrades voor de elektrische, zonne-energie, heeft een optie om te kiezen tussen twee kastenkleuren en ziet de keuken bewegen om alles toegankelijk te maken van zowel de binnen- als de buitenkant van de trailer.

 

Geniet van stijl, comfort en veiligheid zonder in te boeten aan offroad-capaciteiten

 

Uw EXP4 aanvragen

Bruder EXP6 GT hard top dak

Bekijk Bruder EXP6 in al haar glorie, buitenkeuken

Onze gepatenteerde trailer, chassis & ophanging

Contact

EUROPA Bezoek alleen op afspraak Huizerstraatweg 113A 1411 GM Naarden THE NETHERLANDS Telefoon +31 653717081.