De kunst van het rijden

Gel met het trekkende voertuig

Van de Australische Cape York, Kimberley en afgelegen woestijnen tot de duinen van de Verenigde Arabische Emiraten, de vlaktes van Afrika, de diversiteit van de VS en het schilderachtige Europa – de EXP6 is trots van Australische makelij, maar wordt wereldwijd aangedreven.

Trekprestaties staan voorop, daarom ontwerpen we bij Bruder aanhangwagens die passen bij het trekvoertuig. We testen de EXP6 met een breed scala aan trekvoertuigen, met behulp van simulatie en praktijktests. We kijken naar de specificaties van trekvoertuigen zoals afmetingen, draaicirkel en maximale doorwaaddiepte en passen onze ontwerpen hierop aan.

Slepen van de EXP4
Foto Toby Bosschieter Bruder

Gewichtsverdeling, balans, sterkte en grootte worden zorgvuldig gemeten tijdens het ontwerpproces, maar er gaat niets boven testen in de echte wereld. De EXP-6, net als zijn jongere broer de EXP4 , wordt getest in het zwaarste terrein van Australië.

De sleepprestaties zijn van het grootste belang, daarom ontwerpen we aanhangwagens die bij het trekvoertuig passen.
We hebben onophoudelijk gewerkt om een uitmuntende expeditie trailer te ontwikkelen die het trekkende voertuig zal ondersteunen. Het spoor- en noppenpatroon van de EXP-6 kan worden aangepast aan populaire trekvoertuigen, waardoor de prestaties in drassige of zanderige omstandigheden aanzienlijk worden verbeterd. Ons 4-wielontwerp verbetert ook de trekprestaties door een groter zweven en voetafdruk te bieden in vergelijking met configuraties met 2 wielen.
Gelijke balans
Foto Bruder
Laat u niet misleiden door het formaat – de EXP6 is ontworpen om wendbaarheid te bieden die veel kleinere aanhangers niet kunnen evenaren. Ons unieke ophangsysteem kan worden gebruikt om steile zijhellingen tegen te gaan en zelfs weg te leunen van overhangende boomtakken, waardoor de EXP6 een echte meester is in het passen in krappe ruimtes.

De EXP6

Foto door Toby Bosschieter Bruder

Klaar voor vertrek?

Bruder EXP de nieuwe generatie expeditie trailers

Bekijk Bruder EXP6 in al haar glorie, buitenkeuken

Onze gepatenteerde trailer, chassis & ophanging