Ontdek de vrijheid

Bruder EXPeditie Trailers

Onderzoek de wereld

Bruder EXPeditie Trailers

Voel je zeker

Bruder EXPeditie Trailers

Bruder Trailers te koop

Hier vindt u onze Bruder Expedition Trailer modellen die te koop zijn.

Geniet van optimaal comfort, ruimte en bruikbaarheid. Elk detail van de EXP-6 is met vakmanschap ontworpen om uw camping ervaring tot een droom te maken.

Onze ontwerp beiden u meer flexibiliteit, zoals de tweezijdige toegang tot de keuken zowel van binnen als buiten. Of u nu alleen reist, met z’n tweeen of met de familie, de EXP6 kan geheel worden afgestemd op uw wensen.

Bruder EXP6 PT

Compromisloze prestaties

Onze revolutionaire chassis design en ophanging systemen zijn de ruggengraat van de Bruder EXP6 Expeditie trailer. De systemen werken samen om maximale prestaties te kunnen garanderen in de meest uitdagende omgevingen. Pop Top or Liftop versie waarbij het dak electrisch om hoog gaat.

Bruder EXP6 GT

Hard top dak

Het EXP6 GT model is ontworpen om uw comfort te verhogen door de toevoeging van een harde top dak en meer opbergruimte. De tweeling zus van de EXP6 GT, de EXP6, heeft een lift top dak met geautomatiseerde electrische bediening. Exterieur kan worden aangepast aan uw behoeften.

Bruder EXP4
Bruder heeft nu een kleiner alternatief ontwikkeld; de EXP4. Zoals de grote broer, de EXP6, is deze ontwikkeld en uitgerust met karrenvracht aan off road expertise, een afgewogen pakket aan luxe en comfort en met uitmuntende capaciteiten. Ontdek de nieuwe EXP4.

Bruder EXP de nieuwe generatie expeditie trailers

Bekijk Bruder EXP6 in al haar glorie, buitenkeuken

Onze gepatenteerde trailer, chassis & ophanging

Vraag het ons

We verheugen ons om te kunnen helpen.