EXP-6 PT

Bruder EXPeditie Trailers

EXP-6

PT

Compromisloze prestaties

We hebben onophoudelijk gewerkt om een uitmuntende expeditie trailer te ontwikkelen die het trekkende voertuig zal ondersteunen.

Onze revolutionaire chassis- en veersystemen vormen de ruggengraat van het Bruder EXP-6 expeditietrailerontwerp. De systemen werken samen om maximale prestaties te kunnen garanderen in de meest uitdagende omgevingen. Het onderstel en ophangsysteem geeft heeft meer dan 30 centimeter in hoogte instelbare wiel- en bewegingsruimte met ideale meetkunde geometrie gedurende elke beweging. Het biedt sublieme rijkwaliteiten op de meest extreme ondergronden. De rijhoogte en stahoogte is middels de luchtvering, voor elk wiel, op elk moment (zelfs rijdende) volledig in hoogte in te stellen. Het kan zelfs omgezet worden naar enkel enkele assige regeling, op de voor- of achterwielen.

EXP6 PT
De Bruder EXP-6 is er in twee formaten: De EXP-6 PT (Pop Top) tilt het dak op en neer met behulp van de gepatenteerde Bruder daklift. De EXP-6 GT (hardtopdak) heeft een hogere vaste daklijn. Beide versies kunnen op maat worden gemaakt met een verscheidenheid aan opties, zodat u kunt zijn wie u bent. Personaliseer uw EXP-6, van exterieurkleur tot interieurbekleding.

Lichter, sterker, veiliger

Tot 50% lichter dan conventionele constructies, de EXP6 heeft ook een zeer sterke constructie. De EXP6 cabine is als één geheel ontwikkeld en met de hand gebouwd in Australië.

Ontworpen voor extreme klimatologische omstandigheden heeft de Bruder cabine een standaard isolatie R-waarde van 5,1 en is geheel gemaakt van meer dan 30mm dik composiet. Dit maximaliseert de isolatie waarde en constructie kracht van de cabine van de EXP6.

We maken geen gebruik van aluminium of stalen frames in de constructie van de cabine waardoor er geen isolatie lekkage is op de steunpunten en geen kou of warmte kan migreren van en naar het interieur.

De EXP-6 is verder verbeterd om warme en koude klimaten aan te kunnen door de belangrijkste drinkwatervoorraden binnen de EXP-6 lichaamscel zelf te houden, in plaats van daaronder waar het kan worden blootgesteld aan vriestemperaturen.

“Op afstand bedienbare Luifels bieden een enorme overspanning en zijn snel en gemakkelijk te bedienen. Ze kunnen aan weerszijde van de trailer worden gemonteerd.

Bescherming

De grote achteringang biedt bij het automatisch openen onmiddellijke bescherming waardoor een geheel overkapte ruimte ontstaat.

Laat u niet misleiden door het formaat – de EXP-6 is ontworpen om te bieden luxe en comfort van binnen en wendbaarheid die veel kleinere trailers niet kunnen evenaren. Ons unieke ophangsysteem kan worden gebruikt om steile zijhellingen tegen te gaan en zelfs weg te leunen van overhangende boomtakken, waardoor de EXP-6 een echte meester is in het passen in krappe ruimtes. Een 600W zonnesysteem op het dak.

Een carbon fiber snorkel en binnendruk systeem kan op afstand worden ingeschakeld om tijdens het reizen het stuifstof buiten te houden.

Een achterste Warn bergingslier en 2x bergingssleeppunten. Gewichtsverdeling, balans, kracht en grootte zorgvuldig gemeten tijdens het EXP-6 ontwerpproces, maar er gaat niets boven testen in de echte wereld. We hebben de EXP-6 getest op het zwaarste terrein van Australië.

Klaar voor vertrek?