INTERIEUR

Reis en leef comfortabel
IIn elke klimaat, in regen, wind, sneeuw of verzengende hitte, de binnenruimte biedt door haar maximale isolatie altijd een prettig klimaat.
Door het uitgekiende ontwerp is er altijd direct toegang tot de faciliteiten die de trailer biedt. Er is voldoende opbergruimte om grote en kleine voorwerpen goed en netjes op te bergen.

Ontspan op de grote bank, bewonder de sterren door het dakraam boven het bed, of kijk naar full hd tv. Lees een boek met de instelbare ledverlichting leeslampjes Geniet van de ruimtelijke beleving van het interieur en het goede uitzicht dankzij de grote ramen die voorzien zijn van volledig afsluitbare rolgordijnen. U kunt ook ontspannen door het plafondraam naar de sterren kijken.

De EXP4 ruime interieur cauch
Foto Dan Bosschieter Bruder

Maak het leven en ontdekken gemakkelijk

Onze prioriteit is om u het leven gemakkelijk te maken. Binnen en buiten past het ontwerp zich naadloos aan aan wat u nodig heeft en aan de omstandigheden waarmee u te maken heeft. Onze trailers voor expedities bieden u comfort en gemak, zodat u als nooit tevoren van het buitenleven kunt genieten. Het mooie van onze trailers ligt in hoe eenvoudig het off-road rijden en kamperen maakt. Het is de verwezenlijking van onze visie voor een less is more trailer zonder opstelling, zonder inpakken en zonder de noodzaak om in het kamp waterpas te zetten. Met andere woorden: de trailers doen meer, zodat u minder kunt doen.

Minder moeite bij het opzetten. Gewoon stoppen, met een druk op de knop waterpas stellen en direct gebruiken. Een enorme instelbare wielafstand van 12 inch (bijna driemaal die van zijn naaste concurrent) kan de trailer vrijwel onmiddellijk waterpas stellen.

Minder moeite met het gebruik van de buiten keuken. Open de automatische klep en start direct met koken onder de beschermde overkapping.

Minder gedoe met bedden. Het bed met een afmetig van 1,83m bij 2,13m kan altijd direct gebruikt worden.

En met al die gemakken is het ontdekken, reizen, en genieten.

“Het interieur van onze expeditietrailers biedt u absoluut comfort”
Bedden en stapelbedden voor 6 personen
Foto Toby Bosschieter Bruder

Slaapgedeelte

Wanneer u op uw bestemming aankomt, zal de trailer waterpas worden en met een druk op de knop de hoogte aanpassen aan het terrein van uw locatie. Of je nu lang of klein bent, je hebt ook meer dan 300 mm aan aanpassingen binnen handbereik, zodat je alles binnen handbereik hebt.

Binnen is genoeg ruimte met zelfs een bed van 1,83m bij 2,13m en een bed zithoogte van 1,20m. Er is ruimte om kinderen te laten slapen op de 1m bij 1,8 bedden boven het “master” bed. De EXP4 kan gebruikt worden met 4 personen. Een zeer goede inrichting met USB oplaadpunten, led verlichting en zeer ruime bergruimte en hangkast.

Het interieur kan worden aangepast aan jonge kinderen die geen invloed hebben op het gebruik van het hoofdslaapgedeelte.

Een huis zoals keuken van binnen
Een huis als keuken Buiten

Huis zoals keuken

De uitgekiende keuek biedt alle functionaliteiten. Een zorgvuldige afweging bij het ontwerp zorgt voor een enorm gevoel van ruimte. Geen installatie, geen inpakken – het is altijd klaar.

Met een isolatie-R-waarde van meer dan 5,1 ben je beter beschermd tegen hitte of kou, en kan klimaatbeheersing, airconditioning of interieurverwarming worden toegevoegd. Volledig gesloten met jaloezieën gesloten voor degenen die graag in absolute duisternis slapen, of de ramen kunnen worden geopend met neerklapbare insectengaas zodat u kunt genieten van een geweldig uitzicht, met bescherming. Of relax met beide deuren helemaal open. Het is jouw keuze hoe je de natuur wilt ervaren.

 

  • Interne en externe keuken inclusief inductie kookplaat, roestvrijstalen gootsteen, gefilterde waterkraan, rekken en opslag
  • Volledig instelbare vering op niveau bij het opzetten van het kamp
  • Elektronisch gestuurd hoofddak
  • Elektronische luifel met overbrugging
  • Gebruiksvriendelijke intuïtieve elektronica met handmatige override-systemen geïntegreerd in de besturingskaart
  • Compleet batterijbeheersysteem met gebruiksvriendelijke functies en kleurenscherm
  • Toegang tot kookplaat van binnen en van buiten
  • Bedien en monitor elektronica met iPad-connectiviteit
Bruder EXP de nieuwe generatie expeditie trailers
Bekijk Bruder EXP6 in al haar glorie, buitenkeuken
Onze gepatenteerde trailer, chassis & ophanging
Klaar om op pad te gaan
Foto Bruder

Klaar voor vertrek?