Interieur
Int
FEBRUARI 2019
Comfortabel op reis

Het interieur van onze expeditie trailers biedt comfort, luxe en gebruiksgemak in alle omstandigheden ook als de buiten min 30 vriest of boven de 40 graden warm is, in hagel en sneeuw of bij moesson regens. Het interieur beschermd is luxueus en comfortabel en alle apparatuur is direct beschikbaar voor gebruik.

Het interieur is uitgekiend ontworpen en biedt direct toegang tot alle functionaliteiten in de woon- en slaapruimte, keuken, badkamer, en wc. Er is voldoende opbergruimte, kasten en laden, om alle bagage netjes op te ruimen.
De grote zitbank van de EXP4
Foto Dan Bosschieter Bruder

Maak reizen en ontdekken gemakkelijk

Het is onze opdracht om het reizen en ontdekken met de Bruder expeditie trailers gemakkelijk en comfortable te maken. De binnen en buitenruimte zijn zo ontworpen en af te stemmen dat ze kunnen voldoen aan de wensen van de klanten.

Onze trailers bieden buitengewoon gebruiksgemak en absoluut leef comfort en garanderen een magnifieke ervaring in off road reizen en outdoor kamperen. Het zijn de resultaten van onze ontwerp en bouw visie, uitmuntende kwaliteit, minder gedoe en meer gemak. De trailers zijn altijd klaar voor gebruik, voor het reizen, het kamperen, koken, douchen en slapen. Minder moeite, meer genieten.

Meer genieten door de eenvoud van het opzetten. Met één druk op de knop de trailer waterpas stellen.  Open de eerste deur en krijg direct een beschermde buitenruimte.

Meer genieten omdat het bed direct gebuikt kan worden. De keuken met alle denkbare apparatuur is klaar, de badkamer met wc en warm water zijn op elk moment van de reis te gebruiken.

Reizen en ontdekken in luxe en met comfort.

“Het interieur van onze expeditie trailers biedt comfort, luxe en gebruiksgemak in alle omstandigheden ”
Bedden en stapelbedden voor 6 personen
Foto Toby Bosschieter Bruder

Ruimte om te slapen

Wanneer de bestemming is bereikt stelt de trailer zich waterpas met een druk op de knop. Ongeacht het terrein kan de trailer op elk wiel tot 30cm in hoogte worden gesteld.

Binnen is het bed van van 1,83m bij 2,13 al klaar voor gebruik. Er is een ruime zithoogte op het bed van 1,20m. Vier additionele bedden van 1m bij 1,80m kunnen worden gebruikt. Er is slaapruimte voor 6 personen.  Handig geplaatste USB oplaadpunten, instelbare ledverlichting en genoeg bergruimte voor alle bagage inclusief hangkasten.  

Met een isolatiewaarde (r-waarde) van 5.1 is het aangenaam verblijven in de leefruimte. Goed beschermd tegen ijzige kou en extreme hitte. De airconditioning, directe kachelwarmte, gefilterde binnenlucht roulatie verhogen het comfort. Grote ramen om te kunnen genieten van het uitzicht of voor het turen naar de sterren door het dakraam. Volledig sluitbare rolgordijnen voor wie in duisternis wil slapen. Of genieten met alle ramen en deuren volledige open en toch beschermd zijn.

Elk interieur wordt handgemaakt en kan naar klant specifieke wensen worden vervaardigd.

De zitbank, hangkasten, bediendingspaneel

instant bescherming, wasmachine, safe, opberg kasten buitentafel

Een uitgekiende binnenkeuken
Een uitgekiende buitenkeuken

Royale keuken

De uitgekiende keuken is royaal ingericht en is van binnen en van buiten bereikbaar. Opberg schappen en lades, inductie kookplaat, licht, stroomvoorziening, roestvrijstalen wasbakken en natuurlijk gefiltert koud en warm water. Altijd klaar voor gebruik.

 

 

  • twee ijskasten, een vriezer
  • elektronisch bedienbaar dak (exp6)
  • binnen en buitendouche, wc wasbak
  • elektronisch bedienbare luifels
  • gebruiksvriendelijke controle paneel voor de instellingen van alle elektronische apparatuur
  • waterfilter systeem
  • controle paneel met kleurenscherm voor batterij en zonnepaneel
  • iPad connectivity voor bediening van de elektronika
Foto van Bruder

Klaar voor de reis?

Bruder EXP4 de nieuwe lichting expeditie trailer
Bekijk de Bruder EXP4 in al haar glorie, de buitenkeuken
Ons gepatenteerde chassis & veringssysteem