CHASSIS

De perfecte balans

Chassis en Vering

Het revolutionaire chassis en veringsysteem vormen de ruggegraat van de Bruder expeditie trailers. De systemen werken samen om maximale prestaties te kunnen garanderen in de meest uitdagende omgevingen.

Ons inovatief ontwerp van het chassis is bestand tegen 11 keer het eigen gewicht en is geheel zelfstandig omdat er geen sub-frames of andere verbindings elementen zijn. Het chassis is ook geheel luchtdicht waardoor zand, vuil en water geen toegang hebben. Gerolde en gebogen buizen vormen de ophanging van de vering. En ronde vormen verbeteren de sterkte. Ze zijn evenredig gemonteerd en steken niet uit onder het vlakke chassis zodat de trailer zelfs zonder wielen voortgetrokken kan worden. Het chassis heeft ook een ingebouwde lier en twee trekogen die tot 9 ton spankracht kunnen opvangen.

Sublieme rijkwaliteiten ook over de ruigste ondergronden

Foto van Bruder

Perfecte geometrie

Het heeft meer dan 30cm in hoogte verstelbare wieluitslag met een perfecte geometrie om alle bewegingen moeiteloos op te vangen. Het biedt sublieme rijkwaliteiten op de meest extreme ondergronden. De rijhoogte en stahoogte is middels de luchtvering, voor elk wiel, op elk moment (zelfs rijdende) volledig in hoogte in te stellen. Het kan wisselen tussen verdeeld of onverdeeld gewicht om op specifieke ondergronden de beste resultaten te leveren. Het kan zelfs omgezet worden naar enkel enkele assige regeling, op de voor- of achterwielen.

“Buitengewoon sterk, comfortabel en eenvoudig te bedienen.”

Onze vering kan voor de ideale gewichtsverdeling en rijeigenschappen voor specifieke ondergronden geheel ingesteld worden. Het kan zelfs omgezet worden naar enkel enkele assige regeling, op de voor- of achterwielen.

Waterdicht chassis en vering

Foto van Bruder

Ongeëvenaarde perstaties

On road of off-road ons revolutionaire chassis en veringsysteem leveren ongeëvenaarde prestaties, comfort en gebruiksgemak.

Bruder EXP de nieuwe generatie expeditie trailers

Bekijk Bruder EXP6 in al haar glorie, buitenkeuken

Bekijk Bruder EXP6 in al haar glorie, buitenkeuken

De EXP6

Foto door Toby Bosschieter Bruder

Klaar voor vertrek?